torek, 11. februar 2014

Pasijonka ali marakuja

Pasijonka, marakuja, passion fruit, granadilla...

http://www.flourishmagazine.com.au/images/Passion-fruit-1.jpg



Uh, tale sadež, v katerega sem se zaljubila na poročnem potovanju, mi je čez slabega pol leta čisto zmešal štrene. Ampak na žalost ne na dober način. V pričakovanju drugega nepridiprava, je bila to "pač" ena od tistih stvari, ki niso bile dodobra premišljene. 

Cheesecake with passion fruit na osnovi kondenziranega mleka mi ni bila niti najmanj všeč, da ne govorimo o tem, da 2 kg pasijonk ni tako lahko porabiti kot zgleda. 

Zdaj sem pripravljena malo bolje - nameravam jih porabiti za torto in sladoled, preostanek pa skuhati s sladkorjem in zamrzniti za naslednjič ali pa kaj takega packanja.

Upam, da bo šlo ;) Jutri dobim pasijonke, zdaj imam pa čas, da predelam še ostalo...

1 komentar:

  1. Pasijonke pridno preizkušam, če so zares dobre ;) in moram reči, da so prav take kot se jih spomnim s poročnega potovanja ;)

    OdgovoriIzbriši