Ker imam jedilnik praktično že pripravljen, sem se lotila najprej tistih stvari, ki lahko počakajo:
- Švicarska maslena krema (SMBC), ki je, kot je napisala že Ana, zares top in mljask ;) hvalabogu je šla do časa v skrinjo, da je ne bi vse pojedla;
- karamelni namaz, ki ima čudovit okus po maslu, vendar pa mi je sicer bolj všeč čokoladna varianta le-tega, ampak zdaj ne paše zraven k mojim zamislim - je pa tudi ta že lepo zapakiran in pospravljen;
- Hershey's biskvit za torto (original), ki je grozno preveč tekoč za spretno rokovanje z njim na dveh nastavljivih tortnih obodih, kljub temu, da sem oba dodobra utrdila z aluminijasto folijo in peki papirjem... Naslednjič gre pač na klasični tortni pekač ;). Tudi ta je že zapakiran;
- kozice za v rižev papir so tudi že skuhane, oluščene in zamrznjene (hvala, Jure, hvala :) - brez njega pa res ne bi bilo nobene od teh reči). Potem pa samo še grand finale - zavijemo, ocvremo in pohrustamo!
Ob priliki dopolnim s fotkami, da bo docela podokumentirano ;)
To je zaenkrat to... Aja, pasijonke me pa tudi že čakajo, se že veselim, da prvo razpolovim in poskusim, kako sladko/kisle so, jupi! :)
Sem postal že pravi mojster 'pucanja' rib, hobotnic in kozic. Naslednja stopnja je verjetno filiranje ribe:)
OdgovoriIzbrišiBomo vidl, bomo vidl, a misliš, da za to ni potrebno znanje al kako?
OdgovoriIzbriši